Γουέστμπρουκ και Μπέβερλι θέλουν το δαχτυλίδι τους σε περίπτωση που οι Λέικερς στεφθούν πρωταθλητές!

από AllAboutARIS

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα από τους Γουόριορς (127-100), με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ να ισοφαρίζει σε 1-1 την ημιτελική σειρά των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας!
Παρά την ήττα αυτή, οι «λιμνάνθρωποι» έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πολύ καλή πορεία στα φετινά playoffs, αποκλείοντας στον πρώτο γύρο τους Μέμφις Γκρίζλις με 4-2.

 

Μεγάλο ρόλο στην αγωνιστική ανάταση των Λέικερς, έπαιξε η απόφαση του οργανισμού να… τραβήξει την πρίζα και να προχωρήσει σε γερό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της μεσούσης της σεζόν, ανταλλάζοντας μεταξύ άλλων τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Πατ Μπέβερλι, φέρνοντας πίσω στο Λ.Α. παίκτες που «κουμπώνουν» με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.
Μιλώντας σε podcast, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν των Σικάγο Μπουλς, αποκάλυψε πως ο Γουέστμπρουκ του είπε πρόσφατα πως σε περίπτωση που οι Λέικερς φτάσουν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ και στεφθούν πρωταθλητές, τότε θα ζητήσει το δαχτυλίδι του! Μάλιστα, η ιδέα άρεσε στον Μπέβερλι, ο οποίος πλέον σκοπεύει να κάνει το ίδιο!
Να θυμίσουμε πως ο Ρας πρόλαβε να μετρήσει φέτος με τη φανέλα των Λέικερς, 15,9 πόντους, 7,5 ασίστ και 6,2 ριμπάουντ σε 52 παιχνίδια, ενώ, ο Μπέβερλι είχε 6,4 πόντους και 2,6 ασίστ σε 45 ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα