«Δεν θα αφήσουμε την ομάδα να τιμωρηθεί, ο ΑΡΗΣ έχει δίκιο»

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Αρβανίτης αναφέρθηκε και στο τμήμα μπάσκετ, αναφορικά με το θέμα των ban αλλά και για την φημολογούμενη τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή, όπου εξέφρασε την πίστη πως ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί.

Επίσης μίλησε και για το πλάνο της πολυμετοχικότητας, αλλά και το θέμα του Αλεξανδρείου.

«Ένα άλλο ζήτημα το οποίο είναι δύσκολο, είναι το τμήμα μπάσκετ. Είχαμε την ιστορική ευθύνη να μην το αφήσουμε να διαλυθεί. Τον Δεκέμβριο του 2019, με την ομάδα τελευταία, ο κ. Γουλιέλμος μου είπε ότι φεύγει από την ομάδα και πως δεν έχει άλλα χρήματα και μου ζήτησε να συνεχίσουμε ως Α.Σ. Αυτά που υποσχέθηκε ο Ερασιτέχνης τα έχει κάνει με το παραπάνω, με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, το άνοιγμα τεσσάρων εγγυητικών λόγω καταπτώσεων και με τη λύση των οκτώ bans από τη ΦΙΜΠΑ.

 

Αυτήν τη στιγμή είμαστε στο σημείο να παλεύουμε εβδομάδα – εβδομάδα πληρώνοντας τρεις ομάδες. Μία των ban, μία της περσινής και μία της φετινής σεζόν. Με έσοδα μειωμένα, με τηλεοπτικό κατασχεμένο, χωρίς κόσμο πέρυσι. Πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τα χρέη της ΚΑΕ. Στόχος μας είναι να βρούμε κάποιον αξιόπιστο και δυνατό οικονομικά άνθρωπο να αναλάβει την ΚΑΕ, κάτι που θα περάσει μέσα από τη γενική συνέλευση του Α.Σ. Αυτήν τη στιγμή οι μετοχές είναι σε 19 φυσικά πρόσωπα. Είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα για έναν ερασιτεχνικό σύλλογο» τόνισε ο Λευτέρης Αρβανίτης και πρόσθεσε: «Σχετικά με τη φημολογούμενη τιμωρία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, από την αρχή έχουμε πει ότι ο ΑΡΗΣ έχει δίκιο. Δεν αφήσαμε την ομάδα να τιμωρηθεί έστω και προσωρινά με αφαίρεση βαθμών. Ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο Γρόλλιο και τον Γιώργο Γιαννόπουλο που εξασφάλισαν την αναβολή της εκδίκασης από την Αθλητικό Δικαστή. Δώσαμε μεγάλη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι στο Διοικητικό Εφετείο θα δικαιωθούμε. Μετά θα μιλήσουμε για όλους όσοι δημιούργησαν τα προβλήματα αυτά. Είχαμε πει ότι δε θα αφήσουμε τίποτα να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΑΡΗ, παλεύουμε με λύσσα για τα συμφέροντα της ομάδας. Θυμίζω το 2015 με την τιμωρία για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τότε όλο το σύστημα του μπάσκετ ήταν εναντίον μας, όμως γίναμε η μοναδική ομάδα που πέτυχε έναν τέτοιο άθλο.

Η πολυμετοχικότητα είναι ένα εγχείρημα που πρέπει να γίνει στο σωστό timing. Θεωρώ ότι η φετινή προσπάθεια στο αγωνιστικό είναι σε μία σωστή κατεύθυνση. Έχω προτείνει πολλές φορές το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Υπόσχομαι ότι θα γίνει μέσα στο 2021, στον επόμενο μήνα, δηλαδή. Είναι η μοναδική λύση για τον ΑΡΗ.

Για το θέμα του Αλεξανδρείου, θα καταθέσουμε και τέταρτο business plan, ακόμα καλύτερο, μήπως και μπορέσουμε να πείσουμε την Πολιτεία να μας το παραχωρήσει. Η βασική αντίρρηση δεν είναι ότι δεν πρέπει να πάει το γήπεδο στον ΑΡΗ, αλλά ο φόβος ότι λόγω των χρεών του Α.Σ., δε θα μπορέσει να το συντηρήσει. Η Πολιτεία το συνδυάζει με την εύρεση ενός επενδυτή. Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για επενδυτή, όμως στην παρούσα φάση θα καταθέσουμε ένα ακόμα business plan».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X