Δεν πήρε πιστοποιητικό από ΕΕΑ ο Ηρακλής

από AllAboutARIS

Πρόβλημα παρουσιάστηκε ως προς τη συμμετοχή του Ηρακλή στην Elite League. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην τελευταία της συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (3/10), δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ κάνοντας λόγο για τυπικές ελλείψεις στον φάκελο που κατέθεσε και αναφέροντας και τη μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής.
Η ΚΑΕ Ηρακλής υποστηρίζει από την πλευρά της πως έχει κατατεθειμένη εγγυητική επιστολή σε τράπεζα της Θεσσαλίας με ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2024 και τονίζει πως ουδέποτε ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη έλλειψη.
Οι διοικούντες και τα στελέχη της ΚΑΕ Ηρακλής βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα με σκοπό να χορηγηθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής, σε νέα έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕΑ και φυσικά να μην προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα (από αφαίρεση βαθμών ως και αποβολή).
Πάντως το προγραμματισμένο για το Σάββατο (05/10, 16:00) παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας στο Ιβανώφειο θα αναβληθεί και θα διεξαχθεί όταν ρυθμιστούν οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

Προτεινόμενα Άρθρα