Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο

από AllAboutARIS

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Μόναχο και γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν με 81-78. Με τρίποντο του Νέντοβιτς στα έξι λεπτά πριν από τη λήξη, οι «πράσινοι» είχαν… παράσταση νίκης με 61-70, ωστόσο σε εκείνο το σημείο «ξύπνησε» ο Λούτσιτς που ήταν άξιος συμπαραστάτης του σταθερά καλού Χίλιαρντ. Η Μπάγερν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, αλλά οι «πράσινοι» στα 47’’ είχαν την ευκαιρία να… τελειώσουν το ματς, καθώς στο 74-76 ο Γουάιτ πήγε στη γραμμή των βολών για να πάει τη διαφορά στους τέσσερις. Τελικά, όχι μόνο έκανε 0/2, αλλά στην επίθεση ο Λούτσιτς με ένα τρελό τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στη νίκη.

Κορυφαίοι για του «τριφύλλι», που σε μεγάλο μέρος του αγώνα επέλεξε άμυνα ζώνης «μπλοκάροντας» την Μπάγερν Μονάχοι, οι Παπαπέτρου με 17π. και Μέικον με 12π. και 6ασ.

Από την άλλη πλευρά, Χίλιαρντ (20π.), Τόμας (15π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ, αλλά ο Λούτσιτς (6π.) μίλησε στα δύσκολα ενώ και ο Ρούμπιτ (12π.) ήταν… άχαστος στις κρίσιμες βολές.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 37-44, 59-60, 81-78

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X