Διαδοχικές επαφές της οικογένειας του ΑΡΗ με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη

από Γιώργος Γκάτος

Η δήλωση αποχώρησης του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία το μεσημέρι της Πέμπτης. Ήδη από χθες, όλη η οικογένεια του ΑΡΗ προσπαθεί να μεταπείσει τον χρηματοδότη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea να αλλάξει την απόφαση του και να διατηρηθεί στη θέση του.

Αρκετοί άνθρωποι του Συλλόγου αλλά και Αρειανοί φίλαθλοι από το περιβάλλον του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, προσπαθούν να τον μεταπείσουν, κάνοντας σαφές πως το σύνολο του κόσμου της ομάδας τον στηρίζει.

Το ίδιο έχουν κάνει και απλοί φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι έχουν στείλει αρκετά μηνύματα στο προφίλ του, δηλώνοντας τη στήριξη τους.

Αυτές οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη θα συνεχιστούν και σήμερα, καθώς αναμένεται να βρεθεί τετ-α-τετ τόσο με ανθρώπους της ΚΑΕ όσο και με του ΑΣ, σε μια προσπάθεια να ανατραπεί αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο 24ωρο.

Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς εκ των ανθρώπων του ΑΡΗ δεν θέλει να πεταχτεί η προσπάθεια που ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια οι Χάρης Παπαγεωργίου, Λευτέρης Αρβανίτης και Αχιλλέας Ρουσιαμάνης για μια μικρή μερίδα ανθρώπων που ξεπέρασε τα όρια.

Με το στενό πρέσινγκ των ανθρώπων της ομάδας και τη στήριξη του κόσμου, υπάρχει αισιοδοξία για αλλαγή στάσης από τον κύριο χρηματοδότη της «Κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα