Δικαιώθηκε από ιταλικό δικαστήριο για την υπόθεση του Καμπόκλο η Βενέτσια!

από AllAboutARIS

Μπορεί ο Μπρούνο Καμπόκλο να αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Παρτίζαν, μετρώντας 11.9 πόντους και 4.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, όμως η Βενέτσια δεν είναι διατεθειμένη να… αφήσει έτσι την αθέτηση της συμφωνίας της με τον Βραζιλιάνο.
Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι, ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμφωνία 1+1 έτους με τον ιταλικό σύλλογο, ωστόσο αποφάσισε να μην εμφανιστεί ποτέ στην προετοιμασία, άλλαξε ατζέντη και αθέτησε το συμβόλαιό του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και τονίζοντας πως ποτέ δεν είχε φτάσει σε επίσημο deal με την ομάδα.

Όπως είναι λογικό, η Βενέτσια διεκδίκησε τα δικαιώματά της σε ιταλικό δικαστήριο, και μάλιστα η έφεσή της δικαιώθηκε, κάτι που αποδεικνύει πως ο Βραζιλιάνος πράγματι ακύρωσε με μη νόμιμο τρόπο τη συμφωνία του με τους Ιταλούς. Μάλιστα, ο Καμπόκλο είναι πλέον υποχρεωμένος να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα και τις οικονομικές νομικές υποχρεώσεις της Βενέτσια.
Πλέον, η υπόθεση θα οδηγηθεί στη FIBA, με την ιταλική ομάδα να έχει στα χέρια της τη δικαίωση από το ιταλικό δικαστήριο, ως αποδεικτικό πως δεν έπρεπε ποτέ να είχε επικυρωθεί η συμφωνία του παίκτη με την Παρτίζαν ως νόμιμη.

Προτεινόμενα Άρθρα