Δύο παιχνίδια τον Απρίλιο και ο κίνδυνος του ενός μήνα δίχως αγώνα!

από Γιώργος Γκάτος

Η πρώιμη αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ολυμπιακό, με την ταυτόχρονη μετατόπιση προς τα εμπρός της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αφήνει τους “Κιτρινόμαυρους” με δύο αγώνες μέσα στον Μάιο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να μεταθέσει την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να διευκολύνει τον δεύτερο με τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 7-8 Μαϊου.

Στην συνέχεια, μέσα στα επόμενα 24ωρα, η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να ανακοινώσει την μετακίνηση της αγωνιστικής που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το διήμερο 30 Απριλίου-1 Μαίου, σχεδόν δέκα μέρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, η 23η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη (20/4), με τον ΑΡΗ να θέλει να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ μια μέρα αργότερα, προκειμένου να έχει ένα 24ωρο ξεκούρασης παραπάνω πριν από το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα ταξιδέψει στο Περιστέρι στις 17/4 για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Οι αναμετρήσεις κόντρα σε Περιστέρι (17/4) και ΠΑΟΚ (20-21/4) είναι οι μοναδικές που απομένουν για τον ΑΡΗ μέσα στον Απρίλιο.

Πόσες και πότε είναι οι επόμενες;

Με τις παραπάνω αλλαγές… έχουν μείνει μόλις δύο αναμετρήσεις για τον ΑΡΗ μέσα στον Μάιο.

Η μια εντός έδρας κόντρα στην Λάρισα, που είναι προγραμματισμένη εμβόλιμα (18 Μαίου) και η άλλη μερικές μέρες αργότερα, στο γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας (21-22 Μαΐου).

Ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να μείνει ένα μήνα χωρίς παιχνίδι, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΕΣΑΚΕ θα προσπαθήσει να επισπεύσει το τέλος του πρωταθλήματος, “μαζεύοντας” αυτές τις ημερομηνίες, μερικές μέρες νωρίτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα