Δύο παιχνίδια ως το τέλος του πρώτου γύρου, ψάχνει ισάριθμες νίκες

από Γιώργος Γκάτος

Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να συνεχιστεί το πρωτάθλημα απ’ όπου διακόπηκε για δύο εβδομάδες εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων, βάζει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην τελική ευθεία.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όρισε τις αναμετρήσεις της 12ης και της 13ης αγωνιστικής στα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα. Πλέον, το μόνο παιχνίδι του ΑΡΗ που δεν έχει οριστεί είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να οριστεί μεταγενέστερα, εξαιτίας του προγράμματος της Euroleague, το οποίο… συμβουλεύεται ο ΕΣΑΚΕ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Συνεπώς, οι “Κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους την Λάρισα και τον Απόλλωνα Πάτρας, κατά σειρά, για να πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου. Ο ΑΡΗΣ στοχεύει αυτά τα παιχνίδια και είναι σαφέστατο ότι οι αντίπαλοι είναι στα “μέτρα” του.

Με δύο ακόμα νίκες, θα φτάσει τις έξι ως το τέλος του πρώτου γύρου και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα “πετάξει” τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής της Basket League, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρά την έλλειψη ρυθμού που υπάρχει στην ομάδα εξαιτίας της απραξίας, άπαντες γνωρίζουν την σημασία των δύο αναμετρήσεων.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X