Δύο πόλοι δημιουργίας

Το παιχνίδι του ΑΡΗ Midea απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, αναμένεται να έχει δύο άξονες δημιουργίας, μετά και την προσθήκη του Τζόναθαν Σταρκ, αλλά και τη χρησιμοποίηση του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κατσίβελης και Φίλλιος δεν θα είναι διαθέσιμοι, οπότε περιορίζονται οι λύσεις στη γραμμή των κοντών. Το βάρος κατά κύριο λόγο θα πέσει στα χέρια των Βασίλη Τολιόπουλου και Τζόναθαν Σταρκ.

Και αν για τον αρχηγό του ΑΡΗ είναι φυσιολογικό να παίρνει πάνω του την ευθύνη της δημιουργίας, το ίδιο δείχνει να κάνει σε αυτά τα πρώτα δείγματα γραφής και ο Τζόναθαν Σταρκ. Ο Αμερικανός σκέφτεται και εκτελεί σε πρώτο χρόνο, βοηθώντας την επίθεση να μην… κολλήσει.

Δευτερευόντως, η μπάλα θα περάσει από τα χέρια του Λευτέρη Μποχωρίδη που θα δώσει λύσεις από τη περιφέρεια, ενώ υπάρχουν πάντα και οι Χάρελ-Σανόγκο που… βλέπουν γήπεδο.

Τρόμος σε πτήση της Alaska Airlines – Αποκολλήθηκε παράθυρο λίγο μετά την απογείωση (vid)
Προηγούμενο άρθρο Τρόμος σε πτήση της Alaska Airlines – Αποκολλήθηκε παράθυρο λίγο μετά την απογείωση (vid)
Επόμενο άρθρο Αγιασμός των υδάτων και στα νησιά Φίτζι! (vid)
Αγιασμός των υδάτων και στα νησιά Φίτζι! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News