Εβδομάδα… ολοκλήρωσης του ρόστερ και εισιτήρια διαρκείας!

από AllAboutARIS

Αρχής γενομένης από σήμερα, μπαίνουμε στη τελευταία εβδομάδα πριν την προετοιμασία του μπασκετικού ΑΡΗ οπότε και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα πλέον.

Οι “Κιτρινόμαυροι” είναι ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι και πραγματοποιούν συνεχώς επαφές με υποψήφιους στόχους. Το ρόστερ διαθέτει αυτή τη στιγμή πέντε Έλληνες καλαθοσφαιριστές (Καββαδάς, Σχίζας, Νετζήπογλου, Τολιόπουλος και Σιδηροηλίας) και τρεις ξένους (Χάγκινς, Χόρκλερ και Γκούντγουιν). Συνεπώς ο Γιάννης Καστρίτης έχει αυτή τη στιγμή τα 2/3 και “τρέχει” την τελευταία εβδομάδα να καλύψει τις 3+1 θέσεις που υπάρχουν κενές.

Στον ΑΡΗ αναζητούν τον βασικό τους Shooting Guard αλλά και ακόμα δύο Forward, με τον ένα για την θέση “3” και τον άλλο για βάθος στη γραμμή των ψηλών. Παράλληλα υπάρχει και το θέμα περαιτέρω ενίσχυσης του Ελληνικού κορμού, αλλά σίγουρα δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή.

Σκοπός της ομάδας είναι να κλείσει όσα περισσότερα κενά ως την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να μπορέσει ο Γιάννης Καστρίτης να “μοντάρει” την ομάδα του από νωρίς.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται παράλληλα και σε αναζήτηση τεχνικού τιμ που θα τον πλαισιώσει. Ο Βαγγέλης Σπυρίδης και ο Θεοδόσης Παραλίκας αποτελούν παρελθόν από τις αρχές του καλοκαιριού, ενώ ο στενός του συνεργάτης, Δημήτρης Βαρβούνης, έχει δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ο 40χρονος προπονητής του ΑΡΗ πραγματοποιεί επαφές και όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσει σύντομα και αυτό το κομμάτι.

Από την πλευρά της ΚΑΕ, αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Με το πρωτάθλημα να ξεκινά σε περίπου 1,5 μήνα και τις ομάδες να μην έχουν λάβει χρήματα από τη φορολογία του στοιχήματος, τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι “ζεστό” χρήμα για τα ταμεία της ομάδας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X