Εκκένωση ζήτησαν στο Περιστέρι, άραγε θα υπάρξει τιμωρία ή κάποιοι κοιτάνε μόνο το Παλέ; (vid)

από AllAboutARIS

Χθες σε ένα ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ με ασφυκτικά γεμάτο Αλεξάνδρειο, δεν έγινε το παραμικρό, δεν έπεσε ούτε… καρφίτσα κι όμως στον ΑΡΗ προβληματίζοντας μιας και με όσα γράφθηκαν στο φύλλο αγώνος υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας. Την ίδια στο Περιστέρι η γραμματεία ζήτησε εκκένωση κερκίδας, γιατί οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Άραγε βλέπει ο Αθλητικός Δικαστής; Θα υπάρξει τιμωρία;

Στο φύλλο αγώνος του ΑΡΗ αναφέρθηκε η παρουσία 4 φιλάθλων της ομάδας, πριν από το τζάμπολ του αγώνα με σημαίες στο κέντρο του γηπέδου. Και στην ΚΑΕ επικρατεί ανησυχία με τα όσα έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια για την πιθανότητα τιμωρίας ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Την ίδια ώρα στο Πετιστέρι, οπαδοί των γηπεδούχων κατέβηκαν χαμηλά προς τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και υπήρξε ένταση, με τη γραμματεία να ζητά, όπως ενημέρωσε η ΕΡΤ, εκκένωση των τριών πρώτων σειρών από τις κερκίδες που βρίσκονταν.

Ωστόσο η απάντηση της αστυνομίας ήταν αρνητική για το συγκεκριμένο αίτημα, αφού δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη για κάτι τέτοιο, με το όλο σκηνικό να συνεχίζεται μέχρι το φινάλε.
Όλα αυτά μετά τα επεισόδια που έγιναν στο Περιστέρι-ΑΕΚ με ξύλο στις κερκίδες, όπου τελικά η τιμωρία ήταν πρόστιμο. Με αγωνία αναμένουμε όλοι τι θα αποφασισθεί τώρα…






Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X