Ελληνικός κορμός… με δίψα και κίνητρα

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ελληνικός κορμός έκλεισε πάρα πολύ νωρίς για τον ΑΡΗ Midea, καθώς ως τα τέλη Ιουνίου είχαν συμφωνήσει σχεδόν όλοι. Τελευταία κίνηση που μένει να ολοκληρωθεί είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας των “Κιτρινόμαυρων” με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για ακόμα μια σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον Βασίλη Τολιόπουλο που είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του παίκτη που ήρθε στον ΑΡΗ με χαμηλό συμβόλαιο και από το κίνητρο που είχε και τον… ιδρώτα που έριξε, έφτασε να πολλαπλασιάσει το συμβόλαιο του.

Ο Μάνος Χατζηδάκης (γενν. 2000) και ο Λευτέρης Μαντζούκας (γενν. 2003) έχουν σημαντικές εμπειρίες αλλά και παρουσία με την Εθνική ομάδα, καθώς ανήκουν στους διεθνείς των «παραθύρων».

Ο Γιώργος Γκιουζέλης ήρθε στον ΑΡΗ Midea πλήρως συνειδητοποιημένος στα 29 του, γνωρίζοντας ότι έχει να δώσει… σημαντικές μάχες στο παρκέ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία που του δίνεται στη καριέρα του.

Τέλος, τεράστια θέληση υπάρχει και από τον Γιώργο Φίλλιο, ο οποίος έχασε σχεδόν όλο το δεύτερο κομμάτι της σεζόν με τραυματισμό που τον άφησε έξω για μήνες. Φέτος, θέλει να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν, με την ομάδα να έχει βαρύ πρόγραμμα ως τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα