Εμπίντ: «Δεν είμαστε στα 80s ή τα 90s για να κερδίζεις από το ποστ»

από AllAboutARIS

Φαίνεται πως ο Τζοέλ Εμπίντ τα έβαλε με τον Χακίμ Ολάζουον, αναφέροντας πως οι εποχές έχουν αλλάξει πλέον και δεν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα με το ποστ παιχνίδι.
Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός κόντρα στους Μπλέιζερς, οδηγώντας τους Σίξερς στην τέταρτη σερί τους νίκη, με τον ίδιο να σκοράρει 32 πόντους (7 σερί 30άρες).

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη τύπου μίλησε για το που του αρέσει να παίρνει την μπάλα περισσότερο στο παρκέ, όντας αρκετά ειρωνικός με τις εποχές που έχουν περάσει.

«Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Ντοκ Ρίβερς ήταν πού μου αρέσει να παίρνω την μπάλα. Κάποτε ήταν στο ποστ, αλλά εκεί είναι πολύ εύκολο να έρθει βοήθεια. Είναι αστείο γιατί όλοι οι “παλιοί” μιλάνε συνέχεια για αυτό. Δεν μπορείς να κερδίσεις με αυτόν τον τρόπο πια.

Δεν είμαστε 80s, ούτε στα 90s. Πρέπει να έχουμε μπασκετικό IQ για να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του Καμερουνέζου σέντερ. Φυσικά στις ΗΠΑ δεν το άφησαν να πέσει κάτω, αφού όλοι θεωρούν πως ο Εμπίντ τα έβαλε με τον Ολάζουον.

Ο πάλαι ποτέ θρύλος του ΝΒΑ έχει κρίνει τον Εμπίντ για τις επιλογές του με τα σουτ μέσης απόστασης σε σχέση με το μέγεθός του και μάλλον εκείνος βρήκε τρόπο να του απαντήσει.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X