Εντός έδρας παιχνίδι που “πρέπει” να κερδίσει

από Γιώργος Γκάτος

Μετά το ανεπιτυχές πέρασμα από την Λάρισα και με τον τρόπο που αυτό ήρθε, ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο “Nick Galis Hall”, σε ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσει.

Οι “Κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι μετρούν τέσσερις νίκες, έφτασαν πολύ κοντά στην πέμπτη τους απέναντι στη Λάρισα, όμως δεν τα κατάφεραν, όμως έχουν αφήσει ήδη πίσω τους αυτή την αναμέτρηση.

Από χθες (17/1) ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΡΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου (22/1 – 17:00), στο οποίο θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα, ουσιαστικά στη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η δύναμη του ΑΡΗ είναι το “Nick Galis Hall” και πλέον υπάρχει και το “πρέπει” πάνω από αυτή την αναμέτρηση, αφού ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε με 42 πόντους (48-90) από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να απασχολεί τους “Κιτρινόμαυρους”, καθώς από την χθεσινή σύνθεση της έλειπαν μερικοί Αμερικανοί αθλητές.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα ήθελε να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, με μια νίκη στο τέλος του πρώτου γύρου, ενώ εκκρεμεί και το εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X