Επιστρέφει στη δράση ο Σίμονς, είναι πλέον 100% υγιής

από AllAboutARIS

Έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ είναι ο… χιλιοταλαιπωρημένος Μπεν Σίμονς!
Ο παίκτης είναι εκτός από τα τέλη Φεβρουαρίου λόγω προβλήματος στην πλάτη του, ωστόσο, μετά από μήνες, καλά νέα έφτασαν στους Μπρούκλιν Νετς.
Σύμφωνα με τον Insider του NBA, Ίαν Μπέγκλεϊ, ο Αυστραλός παίκτης έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία αποκατάστασης και πλέον θεωρείται 100% υγιής. Ο Σίμονς αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος για προετοιμασία των Νετς και να ξεκινήσει τις προπονήσεις από την πρώτη κιόλας μέρα.
Η ομάδα του Μπρούκλιν εξέτασε πολλαπλές επιλογές θεραπείας μετά τη σεζόν 2022-23, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πιο συντηρητικό σχέδιο και φαίνεται ότι αυτό τελικά λειτούργησε.
Ο Σίμονς μαστίζεται με τραυματισμούς τις τελευταίες σεζόν. Έχασε ολόκληρο το 2021-22 αρχικά λόγω διαφωνίας με τους 76ers, και στη συνέχεια λόγω έλλειψης ετοιμότητας και πόνων στην πλάτη.
Το πρώην νο. 1 του Draft είχε κατά μέσο όρο μόλις 6,9 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν. Στην καριέρα του, μετράει 14,7 πόντους, 7,8 ριμπάουντ και 7,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Προτεινόμενα Άρθρα