Ετοιμάζεται να γίνει… 1000άρης ο Τολιόπουλος

από AllAboutARIS

Ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, έχει ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά και σε κάποια στατιστικά στοιχεία που… θα προκύψουν σε αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

* Έτοιμος για να σπάσει το προσωπικό «φράγμα» των 1.000 πόντων στην Basket League είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε 997 σε 174 αγώνες (5,73 μέσος όρος)

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ έχει κάνει το 15/15 στο φετινό Πρωτάθλημα με τουλάχιστον μία ασίστ ενώ αυτό είχε γίνει στα 19 από τα προηγούμενα 26 παιχνίδια του στην Basket League.

* Ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν μετράει 12 σερί παιχνίδια με τουλάχιστον 2+ επιθετικά ριμπάουντ. Ο σέντερ του ΑΡΗ έχει 19 περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ από εκείνα του δεύτερου της λίστας του φετινού Πρωταθλήματος, Μίρο Μπίλαν (71 έναντι 52).

* Ο ΑΡΗΣ έχει τρεις από τους επτά παίκτες της Basket League που έχουν φτάσει στα 40+ επιθετικά ριμπάουντ. Πέραν του Γκούντγουϊν, ο Ίσμαελ Σανόγκο έχει 42 και ο Νόα Χορκλέρ 41. Στην περσινή σεζόν μόνο ένας παίκτης του έφτασε σε αυτόν τον αριθμό, ο Σακούρ Τζούστον με 64.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο ΑΡΗΣ κρατάει τα ρεκόρ περιόδου τόσο στα κλεψίματα -είχε 22 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό- όσο και στα κοψίματα -είχε εννιά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

– Το 35,71% με το οποίο εκτέλεσε στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, είναι το αρνητικό ρεκόρ της φετινής περιόδου στις βολές.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X