Εύκολα τρίτος ο Προμηθέας, εύκολα τον Κολοσσό (vid)

από AllAboutARIS

Ο Προμηθέας σάστισε μόνο για τρία λεπτά. Αρκούσε ένα τάιμ άουτ και ο μικρός τελικός του Super Cup απέναντι στον Κολοσσό μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο (95-71). Αποκλειστικά για τους Πατρινούς, οι οποίοι έφτασαν σε μία εύκολη νίκη, έχοντας πολλούς και διάφορους πρωταγωνιστές, όπως τον Τζο Γιανγκ (23π.) και τον Τζορτζ Γκοντίτ (13π., 8 ριμπ.).

Ο Κολοσσός ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς στα πρώτα λεπτά. Προηγήθηκε με 10-0, υποχρέωσε τον Προμηθέα (0/2 σουτ, 2 λάθη σε εκείνο το σημείο) σε πρόωρο τάιμ άουτ

Και όταν το ματς άρχισε ξανά, ήταν εντελώς διαφορετικό. Οι Πατρινοί κατάφεραν δύο λεπτά πριν από το τέλος της 1ης περιόδου να προηγηθούν (17-19), κάνοντας ένα επί μέρους 19-7.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν… βαμμένη με μαύρο, όπως η φανέλα που φορούσε ο Προμηθέας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά με «αιχμή» τον Γιανγκ (9π.) και την απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ (23-15) όχι μόνο διατήρησε το προβάδισμα, αλλά το αύξησε μέχρι το +12 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με το κλέψιμο και το εντυπωσιακό κάρφωμα του Σίμπσον.

Το… έργο ήταν ίδιο και απαράλλακτο και στο 2ο ημίχρονο. Ο Προμηθέας πήρε 22 πόντους στον αιφνιδιασμό και 24 από τα λάθη που έκανε ο Κολοσσός. Σε όλα αυτά προσθέστε και τα 8/19 τρίποντα, αλλά και την… εμμονή να παίζουν κοντά στο καλάθι (22/39 δίποντα) και είναι αρκετά για να επιβεβαιώσουν την εύκολη νίκη των Πατρινών.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X