«Ζεστός» ο Τζέιμς Κέλι για την επιστροφή του στον ΑΡΗ

από Σταμάτης Μουρελής

Δύο μήνες περίπου έχουν περάσει από την ημέρα που ο Τζέιμς Κέλι έφυγε για τις Η.Π.Α λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει το κλίμα όσον αφορά την επιστροφή του, κυρίως από την πλευρά του. Ο Αμερικανός παρακολουθεί τον ΑΡΗ και αρκετά συχνά έχει ανεβάσει διάφορα ποστ στα social media ενώ είναι σε συχνή επαφή με τον Γιάννη Καστρίτη.

Από την ημέρα που έγινε πατέρας, αφού η σύζυγος του γέννησε στις Η.Π.Α και με την υγεία της μητέρας του να έχει βελτιωθεί, ο Τζέι Κέλι έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα αλλά κάτι τον κρατούσε πίσω και άλλαξε την απόφαση του. Όμως τώρα κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει. Στις τελευταίες επικοινωνίες του Αμερικανού με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, δείχνει πιο «ζεστός» εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει και να αγωνιστεί με τους «κίτρινους».

Μέσα στο επόμενο 48ώρο θα ξεκαθαρίσει το θέμα της επιστροφής του Τζέιμς Κέλι μιας και θα πρέπει να προχωρήσουν και ορισμένα διαδικαστικά θέματα τα οποία αφορούν κυρίως το νεογέννητο του παιδί προκειμένου να ταξιδέψει όλη η οικογένεια στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Αμερικανός θα γυρίσει και να αγωνιστεί, όμως σίγουρα μέχρι να πει στο αεροπλάνο άπαντες στον ΑΡΗ διατηρούν τις επιφυλάξεις τους.

Προτεινόμενα Άρθρα