Η αγορά… παραμένει δυναμική

από Γιώργος Γκάτος

Τέσσερις κινήσεις ξένων μακριά από την ολοκλήρωση του ρόστερ βρίσκεται ο ΑΡΗΣ Midea. Αν θεωρήσουμε ότι η περίπτωση του Μάικ Μάιλς έχει προκριθεί και θα προχωρήσει εφόσον κοπεί από το Summer League, τότε οι “Κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους άλλες τρεις θέσεις να καλύψουν.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα αρχίσει ένα… ντόμινο εξελίξεων, καθώς θα αρχίσουν να κόβονται παίκτες από τα Summer League του ΝΒΑ. Αυτό αμέσως θα τους κάνει διαθέσιμους και έτσι οι ομάδες θα προσπαθήσουν να τους προσελκύσουν.

Ο ΑΡΗΣ Midea βρίσκεται στην αγορά πρώτιστα για ένα «πεντάρι» και ένα «δυάρι». Ειδικά για τη γραμμή των ψηλών, ψάχνει έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά η αγορά είναι αρκετά περιορισμένη και… αλμυρή.

Η περίπτωση του shooting guard θεωρητικά είναι πιο εύκολη, καθώς η αγορά διαθέτει αρκετούς γκαρντ και αρκετοί εξ αυτών ταιριάζουν με τα «θέλω» του προπονητή.

Η λογική λέει πως όταν κλείσουν οι παραπάνω περιπτώσεις, ο ΑΡΗΣ θα ψάξει και έναν ακόμα forward για να δώσει βάθος στο ρόστερ του, ενόψει μιας ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα