Η αρχή του… τέλους ενός θρύλου!

από AllAboutARIS

Στο γήπεδο του ΜΕΤΣ οι Αμπελόκηποι υποδέχονταν τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 για τη σεζόν 1994/1995. Ένα παιχνίδι που σήμανε το τέλος στην καριέρα ενός θρύλου…

Ο Κώστας Πολίτης δεν είχε ξεκινήσει στην πεντάδα του τον Γκάλη (σε μία προσπάθεια δηλαδή να αποδείξει ότι αυτός είναι το… αφεντικό) και με τη διαφορά να έχει φτάσει στους 24 πόντους τού λέει: «Γκάλη, μπαίνεις».

Ο Γκάλης, δεν μπαίνει, επικαλείται αδιαθεσία και στο ημίχρονο του αγώνα παίρνει τα πράγματά του και αποχωρεί από το γήπεδο. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος προθυμοποιείται να τον πάει σπίτι του και στη διαδρομή του λέει να κάνει λίγη υπομονή προκειμένου να λύσει ο ίδιος ο πρόεδρος την παρεξήγηση.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν έκτοτε, το γυαλί είχε ραγίσει και ο “Νικ” είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση δίνοντας τέλος σε μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες και προσωπικές διακρίσεις που ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, στις 29 Σεπτεμβρίου του 1995 ο Γκάνγκστερ το πήρε απόφαση. Με μία επιστολή ανακοίνωσε ότι σταματάει το μπάσκετ…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X