Η… ατυχία των Ιταλών που βρέθηκαν στο Παλέ, ο Γκάλης και τα λάβαρα (vid)

από AllAboutARIS

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η στάση του Στέφανου Μαγκλογιάννη στο ΟΑΚΑ, στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Εκεί ο Έλληνας ρέφερι δεν είδε, δεν άκουσε… Δεν τον ενόχλησαν παραβατικές συμπεριφορές, ούτε διάφορα “γαλλικά” από τα court side της έδρας του Παναθηναϊκού, στον οποίο τελικά επιβλήθηκε ποινή-χάδι… 800 ευρώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στο Παλέ, στο ματς ΑΡΗ -Μαρούσι, ο Μαγκλογιάννης ενοχλήθηκε από συμπεριφορά φίλου των “κιτρίνων” που βρισκόταν στα court side και μάλιστα βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ο ΑΡΗΣ κινδύνευε να τιμωρηθεί και παραπάνω από μια αγωνιστική. Τελικά τιμωρήθηκε με ποινή έδρας για ένα παιχνίδι, αυτό με το Λαύριο.

Αν το ματς με την ομάδα του Μέξα γινόταν με κόσμο, τότε θα μεταφερόταν εικόνες από το γήπεδο του ΑΡΗ στην Ιταλία. Γιατί; Μέσω ιταλικής ιστοσελίδας, δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι γνωστοποίησαν αρκετό καιρό πριν, ότι σκοπεύουν να βρεθούν στο Βελιγράδι, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για να μεταδώσουν εικόνες από την ατμόσφαιρα των γηπέδων. Όπως και έγινε τελικά. Μέσα στον Μάρτη έδωσαν το παρών στα παιχνίδια Παρτιζάν-Μπασκόνια, Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Βιλερμπάν, Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα και ΑΡΗΣ-Λαύριο.

Βρέθηκαν στον αγώνα των “κιτρίνων” όπως είχαν προγραμματίσει, αλλά ήταν… άτυχοι γιατί το ματς έγινε δίχως κόσμο λόγω τιμωρίας της έδρας. Μάλιστα, όταν είχαν ανακοινώσει πως θα έρθουν -και- στο Παλέ για τον αγώνα με το Λαύριο, στην ιταλική ιστοσελίδα γράφτηκε πως το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Προφανώς αυτό υπολόγιζαν αρχικά οι δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι ωστόσο το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Δεδομένου, λοιπόν, πως στον αγώνα δεν υπήρχε ο κόσμος για να προκύψουν τα απαραίτητα πλάνα, την προσοχή των Ιταλών τράβηξε η φωτογραφία του -σπουδαίου- Νίκου Γκάλη που υπάρχει στο γήπεδο, καθώς και το… ταβάνι του Παλέ που είναι γεμάτο λάβαρα. Πρόσφατα, ανέβασαν το βίντεο σχετικά με τις επισκέψεις που έκαναν σε γήπεδα, πριν καιρό. Στο βίντεο υπάρχουν εικόνες και από το Παλέ. Να σημειωθεί πως οι δύο Ιταλοί ευχαρίστησαν την ΚΑΕ για την φιλοξενία και υποσχέθηκαν να βρεθούν ξανά στο “σπίτι” του ΑΡΗ, αυτή την φορά με την παρουσία του κόσμου, την επόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα