Η δυσκολία της εύρεσης φιλικών

από Γιώργος Γκάτος

Στην αναζήτηση, όχι ενός, αλλά τριών φιλικών βρίσκεται η ΚΑΕ ΑΡΗΣ για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Οι “Κιτρινόμαυροι” είχαν ανακοινώσει αρχικό τους πρόγραμμα, κεκλεισμένων προπονητικού χαρακτήρα με Αίαντα Ευόσμου και ΜΖΤ Σκοπίων, όπως και το 1+1 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ενώ από εδώ και πέρα, είχαν κανονισμένα φιλικά με την ΑΕΚ στο Βόλο το Σάββατο και την Δευτέρα με τον Κολοσσό Ρόδου στο Nick Galis Hall.

Παράλληλα, ήταν στο “ψάξιμο” για δύο ακόμα φιλικά το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, πριν την έναρξη της σεζόν.

Το φιλικό με την ΑΕΚ ματαιώθηκε εξαιτίας των φονικών πλημμυρών που έπληξαν τη Θεσσαλία, καθώς το παιχνίδι θα διεξαγόταν στον Βόλο. Ο ΑΡΗΣ ψάχνει ένα φιλικό για Παρασκευή ή Σάββατο, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον το Σάββατο όταν και αναμένεται να δώσει το “παρών” στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, κάτι που θα επιφέρει μέτρα τάξης.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο δεκαήμερο, επίσης δεν είναι εύκολο να βρεθούν ομάδες στα “θέλω” του ΑΡΗ αυτή τη στιγμή, καθώς τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σταδιακά αρχίζουν.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα προσπαθήσει να προσθέσει στην ατζέντα της ομάδας του τα φιλικά, προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα καλύτερο ρυθμό και ομοιογένεια πριν από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πεντάμηνο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα