Η εγχείρηση… πέτυχε αλλά ο ασθενής… πέθανε (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Η «εγχείρηση» στην Λάρισα πέτυχε. Οι Παπαπέτρου, Τσολάκος και Αγραφιώτης παίρνει άριστα μιας και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους. Και ποια ήταν αυτή; Να μην αφήσουν τον ΑΡΗ να κερδίσει ένα παιχνίδι το οποίο παρά την μέτρια εμφάνιση θα μπορούσε να πάρει. Αλλά οι «άρχοντες» του αγώνα είχαν άλλη άποψη και την έδειξαν στο παρκέ από την αρχή ως το τέλος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα φάουλ ήταν 9-4 με τις βολές στο εκπληκτικό 12-0, επίδοση που θα ζήλευαν ακόμα και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ακολούθησε η φάση στο φινάλε του πρώτου μέρους όπου ένα φάουλ στον Κάουαν στην προσπάθεια του να σκοράρει, έγινε τεχνική ποινή στον Γιάννη Καστρίτη.

Το «σόου» των διαιτητών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όπου με την διαφορά στους πέντε πόντους, ο διαιτητής Αγραφιώτης «γλίτωσε» την Λάρισα από μία χαμένη επίθεση μιας και… είδε φάουλ στον Χάνλαν. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί αφού χρέωσε με τεχνική ποινή τον Καναδό με τους γηπεδούχους να παίρνουν 4 πόντους, βολή και τρίποντο με το σκορ ξαφνικά στο 73-64.

Ακολούθησε το τέταρτο φάουλ του Κέλι ο οποίος προσπάθησε να κλέψει την μπάλα από τον Τσαιρέλη και οι διαιτητές αντί για τζάμπολ, είδαν φάουλ.

Και φτάνουμε στην τελευταία επίθεση όπου ο ΑΡΗΣ έκλεψε με τον Λόκετ και ο Κάουαν προσπάθησε να σκοράρει με το σκορ στο 82-81. Ο Κρουμπάλι βάζει τα χέρια του στην μπάλα και οι διαιτητές βλέπουν τζάμπολ, αντί για φάουλ όπως έκαναν στην φάση του Κέλι. Όπου αν είχαν δώσει τζάμπολ, τότε και στην φάση του Κάουαν η κατοχή θα ήταν και πάλι στον ΑΡΗ.

Έτσι ξαφνικά το φάουλ στον Κάουαν έγινε κατοχή στην Λάρισα με 4 δευτερόλεπτα για το τέλος.

Δείτε ξανά την τελευταία φάση του αγώνα

 

Και έτσι η «εγχείρηση» πέτυχε αλλά ο «ασθενής» που είναι σίγουρα το ελληνικό μπάσκετ… πέθανε.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X