Η επιβράβευση της ΑΕΚ για τα 94 κομμένα εισιτήρια και η αντιδιαστολή με τον ΑΡΗ

Με ανακοίνωση της μέσα από τα social media, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα επιβραβεύσει με εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν, τους 94 φιλάθλους που έκοψαν μεμονωμένο εισιτήριο στη χθεσινή αναμέτρηση της Ένωσης με το Περιστέρι.

Η ΑΕΚ έκοψε 94 μεμονωμένα εισιτήρια στα προημιτελικά της Basket League, σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά και να την οδηγήσει σε τρίτο παιχνίδι.

Η εικόνα των κερκίδων του “Nick Galis Hall” είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ομάδες με ιστορία και ομάδες με χρηματοδότες, δεν ξεπερνούν τα 200-300 εισιτήρια, ενώ στο “Nick Galis Hall” υπάρχει απογοήτευση όταν η αναμέτρηση κόβει… μόνο 1500 εισιτήρια.

Ο ΑΡΗΣ κάνει τα πάντα για να αναβαθμίσει το προϊόν της Basket League και ουσιαστικά διαφημίζει γεμάτες κερκίδες που είναι… αντικείμενο υπό εξαφάνιση.

Φωτογραφία: Megapress

Απάντησε ο Πάντερ στην απολογία του Γιουλ: “Καταλαβαίνω την ένταση”
Προηγούμενο άρθρο Απάντησε ο Πάντερ στην απολογία του Γιουλ: “Καταλαβαίνω την ένταση”
Επόμενο άρθρο Πανσερραϊκός – Βέροια: Τρομακτικό μαρκάρισμα του Σαΐντ στον Περδίκη! (vid)
Πανσερραϊκός – Βέροια: Τρομακτικό μαρκάρισμα του Σαΐντ στον Περδίκη! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News