Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έλυσε και τα 4 ban, ματώνοντας για τα χρέη των προηγούμενων!

από Γιώργος Γκάτος

Για ακόμα μια φορά, η διοίκηση πρωτοδικείου που βρίσκεται στο τιμόνι της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, έτρεξε, μάτωσε οικονομικά και έλυσε τα ban που της είχαν επιβληθεί από πρώην αθλητές της ομάδας.

Αυτό έγινε πρώτη φορά πέρσι, όταν ήρθε σε συμφωνία με 8 παίκτες και “μηδένισε” το κοντέρ προκειμένου να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα. Τότε ήταν οι Κάμινγκς, Μπάκνερ και Γουίβερ που εξοφλήθηκαν πλήρως, με τους Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, Μαρμπλ, Τζένκινς, Καββαδά και Σανικίτζε να υπογράφουν διακανονισμούς.

Τον Δεκέμβρη επανήλθε το μπαν από τον Ντέβιν Μαρμπλ αφού η ΚΑΕ ΑΡΗΣ επέλεξε συνειδητά να δώσει προτεραιότητα αλλού λόγω των μειωμένων εσόδων (χρήματα από τη φορολογία του στοιχήματος που δεν ήρθαν ποτέ, 10% στα γήπεδα). Στα τέλη της σεζόν προστέθηκε αυτό του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ενώ πριν μερικές εβδομάδες αυτά των Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Βίκτορ Σανικίτζε.

Το ευχάριστο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι η ΚΑΕ εξόφλησε οριστικά και αμετάκλητα τον Ντέβιν Μαρμπλ, δίνοντας λύση σε μια υπόθεση που απασχολεί τον ΑΡΗ από το 2016(!), όταν και ο παίκτης φόρεσε τη φανέλα των “Κιτρινόμαυρων”!

Η υπόθεση του Βίκτορ Σανικίτζε πήρε τον δρόμο του Μαίκλ Τζένκινς και δεν αναμένεται να απασχολήσει ξανά τον ΑΡΗ.

Τέλος, οι υποθέσεις Γιάνκοβιτς-Γκετσεβίτσιους, αφορούσαν πιο μικρά ποσά και διευθετήθηκαν μελλοντικά προκειμένου ο Γιάννης Καστρίτης να έχει άπαντες στη διάθεση του σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Οι “Κιτρινόμαυροι” ουσιαστικά έβαλαν το χέρι στη τσέπη σε μια παρατεταμένη περίοδο χωρίς έσοδα προκειμένου να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος, ευελπιστώντας πως ο κόσμος θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια τους, αφού οι μηνιαίες (ακόμα και καθημερινές) υποχρεώσεις τους είναι σημαντικές και προς πολλά μέτωπα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X