Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ στην παρουσίαση καινοτόμου συστήματος κεντρικού κλιματισμού της Midea (pics)

από AllAboutARIS

Στην πρώτη παρουσίαση του νέου καινοτόμου συστήματος κεντρικού κλιματισμού V8 της Midea Building Technologies από τον Όμιλο Τουρνικιώτη, έδωσε το «παρών» ισχυρή αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Χάρης Παπαγεωργίου, το μέλος του δ.σ., Αχιλλέας Ρυσιαμάνης, o νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος, o Υπεύθυνος τμ. Μάρκετινγκ και Εμπορικής Πολιτικής, Κανέλλης Παρταλίδης, ενώ το αγωνιστικό τμήμα εκπροσώπησαν ο team manager, Χρήστος Ταπούτος και ο καλαθοσφαιριστής, Ismael Sanogo.

Την εκδήλωση «άνοιξε» η κ. Κάλι Τουρνικιώτη, Πρόεδρος του Ομίλου Τουρνικιώτη, με μια ιστορική αναδρομή στα σημαντικότερα milestones φτάνοντας μέχρι το παρόν και την ανάπτυξη του Ομίλου τα τελευταία χρόνια, ενώ ο εκπρόσωπος της Midea BT, κ. Samuel Shen, Assistant Manager of EU Region, ακολούθησε με μια πλήρη παρουσίαση του οργανισμού και της παγκόσμιας ανάπτυξής του.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο κ. Νικόλας Βενιέρης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Ομίλου Τουρνικιώτη, ο οποίος παρουσίασε το πλαίσιο ενεργειών μάρκετινγκ του Ομίλου και ο κ. Κανέλλης Παρταλίδης από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, που παρουσίασε την εξέλιξη της Χορηγικής σχέσης του Ομίλου Τουρνικιώτη και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea!

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον κ. Ηλία Καστρινό, Εμπορικό Διευθυντή Midea BT του Ομίλου Τουρνικιώτη, ο οποίος παρουσίασε όλα τα νέα καινοτόμα συστήματα HVAC που θα λανσάρει ο Όμιλος τη νέα χρονιά.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, έγιναν βραβεύσεις συνεργατών του δικτύου του Ομίλου Τουρνικιώτη και κληρώσεις δώρων με τη συμμετοχή των ανθρώπων της αποστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea.

Δείτε το photostory της εκδήλωσης στη σελίδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea στο Facebook.

Προτεινόμενα Άρθρα