Η… καρέκλα στο ντέρμπι του Κάνσας που του κόστισε πολλά! (vid)

από AllAboutARIS

Η… μάχη που ξέσπασε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κάνσας με το Κάνσας Σίτι, το 2020, είναι ίσως μια από τις πιο χαρακτηριστικές στο NCAA τα τελευταία χρόνια.

Και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα πλήρωσε τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο καβγά… και με το παραπάνω.

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν όλα φαινομενικά είχαν πάρει τον δρόμο τους, με το Κάνσας του 24χρονου να κερδίζει άνετα το Κάνσας Σίτι, με σκορ 81-59. Ο Ντε Σόουζα πέρασε το κέντρο με ντρίμπλα, προκειμένου να λήξει ο χρόνος και να μην εκδηλωθεί επίθεση, τηρώντας το fair play.

Ο αντίπαλος του, Νταχούαν Γκόρντον, του έκλεψε τη μπάλα με 3,9″ να απομένουν και πήρε τον δρόμο προς το καλάθι. Ο μεγαλόσωμος σέντερ του έσβησε τα φώτα με μια εντυπωσιακή τάπα, αλλά δεν έμεινε εκεί.

Πήγε πάνω από τον πεσμένο αντίπαλο του, ζητώντας τα… ρέστα για το κλέψιμο εν μέσω fair play.

Και έτσι άρχισε ο καβγάς… Μετά τα σπρωξίματα και τις μπουνιές, πήρε μια καρέκλα και τη ύψωσε στον αέρα, κάτι που ουσιαστικά του… τελείωσε τη σεζόν.

Το Κάνσας τον τιμώρησε άμεσα και επ’ αόριστον, η περιφέρεια που αγωνιζόταν με 12 αγωνιστικές και τελικά αυτή η φάση του κόστισε τη συμμετοχή του στο δημοφιλές και πανίσχυρο κολέγιο.

Την αμέσως επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους δε θα συμμετέχει στους αγώνες, θέλοντας να αφοσιωθεί σε ένα προσωπικό του ζήτημα.

Επανήλθε τον Ιούλιο του 2021 στο κολέγιο Τσατανόγκα, ενώ το 2022 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ροάν.

Προτεινόμενα Άρθρα