Η κατάθεση του φακέλου και η διαδικασία της εξέτασης

από AllAboutARIS

Η προθεσμία για την κατάθεση φακέλου αναφορικά με το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν λήγει αύριο (15/6), όμως δεν αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Κι αυτό επειδή αρκετές ομάδες έχουν ελλείψεις στους φακέλους τους, ειδικά όσον αφορά στην… έξτρα εγγυητική των 80.000 ευρώ αλλά και τις συμφωνίες με τους παίκτες της φετινής σεζόν. Ο ΑΡΗΣ θα καταθέσει το φάκελό του, πιθανότατα χωρίς την εγγυητική των 80.000. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού έχει συγκεντρωθεί και στόχος των ιθυνόντων της ΚΑΕ είναι να ανοίξει η εγγυητική το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα, εκκρεμούν και κάποιες συμφωνίες με παίκτες της φετινής σεζόν, μέτωπο στο οποίο οι επαφές συνεχίζονται και επίσης αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Η επιτροπή του ΕΣΑΚΕ θα συγκεντρώσει τους φακέλους και θα αρχίσει να τους εξετάζει, διαδικασία η οποία θα κρατήσει πιθανώς μέχρι το τέλος του μήνα. Κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες θα έχουν, όπως φαίνεται, το περιθώριο για να συμπληρώσουν τα κενά στους φακέλους τους. Παράλληλα, πιθανώς σήμερα (14/6) θα συσταθεί και δευτεροβάθμια επιτροπή για το θέμα της αδειοδότησης, κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση μπορεί να πάρει “σιωπηρή” παράταση. Ήταν, άλλωστε, σχεδόν βέβαιο ότι στις 15 Ιουνίου και εν μέσω πανδημίας, δε θα είναι πολλές οι ομάδες που θα μπορέσουν να έχουν 100% πλήρεις φακέλους.

Όπως είναι λογικό, το βάρος έχει πέσει σ’ αυτήν την υπόθεση και όταν τελειώσουν οι διαδικασίες, θα πάρουν σειρά οι υποθέσεις των ban και του αγωνιστικού σχεδιασμού, που θα ξεκινήσει από το θέμα του προπονητή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X