Η λογική πίσω από την απόκτηση 1+1 παικτών για την ρακέτα

από Γιώργος Γκάτος

Ο τραυματισμός του Ισμαέλ Σανόγκο που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για περίπου 1,5 μήνα, φέρνει νέα πρόσωπα στον ΑΡΗ.

Οι “Κιτρινόμαυροι” σκανάρουν την αγορά για ξένο ψηλό, με το όνομα του Ταϊρέλ Νέλσον να είναι αυτό που είδε πρώτο το φως της δημοσιότητας, με τη περίπτωση του να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη.

Πάντως, ο πρώτος που θα ανακοινωθεί θα είναι ο Έλληνας ψηλός και ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Χρηστίδη. Οι “Κιτρινόμαυροι” αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός Έλληνα και ενός Ξένου παίκτη, προκειμένου να δώσουν βάθος στην ομάδα.

Ο τραυματισμός του Σανόγκο και οι ενοχλήσεις του Καββαδά που έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΣΦΠ τη Κυριακή, αφήνουν τον ΑΡΗ με δύο ψηλούς (Γκούντγουιν, Χόρκλερ).

Συνεπώς ο ΑΡΗΣ θέλει να προσθέσει κορμιά τόσο στις σκληρές προπονήσεις που κάνει, όσο και στους αγώνες, καθώς η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη.

Η απόκτηση του Χρηστίδη αποσκοπεί στο να έρχεται ένας παίκτης από το πάγκο, με συγκεκριμένα λεπτά στο rotation, δίνοντας λύσεις στον ΑΡΗ κοντά στη ρακέτα και πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης στους υπόλοιπους ψηλούς, ενώ ο ξένος ψηλός που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη θα έχει περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο στο rotation όπως αναμένεται να διαμορφωθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X