Η ξεχωριστή επίδοση του Γιόκιτς που δύσκολα θα ξεπεράσει άλλος παίκτης στο φετινό NBA!

από AllAboutARIS

Τα αγωνιστικά όργια συνεχίζει ο Νίκολα Γιόκιτς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, διατηρώντας με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τους Ντένβερ Νάγκετς στην κορυφή της βαθμολογίας της Δύσης. Τελευταίο κατόρθωμα του Σέρβου σέντερ μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Χιτ στο Μαϊάμι, αποτελεί το γεγονός πως με τις 8 ασίστ που μοίρασε έγινε ο πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος με τουλάχιστον 1000 πόντους, 500 ριμπάουντ και 500 ασίστ τη φετινή σεζόν.
Συγκεκριμένα έχει ήδη προλάβει να σκοράρει 1.247 πόντους, να μαζέψει 571 ριμπάουντ και να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του με 505 ασίστ.

ξίζει να σημειωθεί πως κανείς άλλος σε ολόκληρη τη λίγκα δεν βρίσκεται προς το παρόν καν κοντά στη συγκεκριμένη επίδοση, καθώς δεν υπάρχει παίκτης που να καταφέρνει να συνδυάζει ανάλογη συγκομιδή και στις τρεις αυτές κατηγορίες.
Ο 27χρονος δύο φορές MVP της regular season του NBA, έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να συνεισφέρει τα μέγιστα στην εντυπωσιακή πορεία των Νάγκετς και με αυτό τον τρόπο βάζει πλώρη για το τρίτο συνεχόμενο βραβείο πολυτιμότερου παίκτη στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Φέτος, ο «Τζόκερ» μετρά 24,9 πόντους, 11.4 ριμπάουντ και 10.1 ασίστ μετά από 50 παιχνίδια.

Προτεινόμενα Άρθρα