Η πρώτη αγωνιστική εβδομάδα της σεζόν

Η προετοιμασία τελείωσε και άπαντες στον ΑΡΗ Midea βρίσκονται σε ρυθμούς αγώνα.

Οι “Κιτρινόμαυροι” συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 10 Αυγούστου και κόντρα στη Καρδίτσα τη περασμένη Πέμπτη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με το τελευταίο φιλικό στο Nick Galis Hall.

Από το Σάββατο, η ομάδα ξεκίνησε τη προετοιμασία αγώνα, με σκάουτινγκ, ανάλυση του αντιπάλου και προσαρμοσμένες τακτικές. Η τρέχουσα εβδομάδα είναι η πρώτη της επίσημης σεζόν.

Ο ΑΡΗΣ Midea θα αναχωρήσει αύριο για την Ιταλία, όπου την Τετάρτη (25/09 – 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Βενέτσια, ενώ τη Παρασκευή θα ταξιδέψει με προορισμό την Ρόδο, καθώς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Παναθηναϊκό για το Super Cup.

Ανατροπή με τον Πρώιο, σενάρια για αυτοκτόνια
Προηγούμενο άρθρο Ανατροπή με τον Πρώιο, σενάρια για αυτοκτόνια
Επόμενο άρθρο Εκατοντάδες μηνύματα οργής για την ομιλία της Ελεονώρας Μελέτη – Για τι την κατηγορούν (vid)
Εκατοντάδες μηνύματα οργής για την ομιλία της Ελεονώρας Μελέτη – Για τι την κατηγορούν (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News