Η πρώτη «μάχη» της σεζόν

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας σεζόν, ο ΑΡΗΣ Midea ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι “Κιτρινόμαυροι” θα υποδεχθούν την Βαλτσέα από την Ρουμανία, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για σειρά φιλικών και μόλις χθες ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 112-93.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του… σε δράση, μετά από διπλές και έντονες προπονήσεις στην αρχή της σεζόν, όσο ακόμα το ρόστερ συμπληρώνεται και οι παίκτες φτιάχνουν την χημεία της ομάδας.

Πέρα του Νέιτ Λαζέφσκι, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, καθώς δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα. Ο αγώνας θα λάβει χώρα το απόγευμα στο Nick Galis Hall, κεκλεισμένων των θυρών, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στα πρώτα φιλικά παιχνίδια της σεζόν.

Ισλανδία: Τρομερές εικόνες από drone που καταγράφει την λάβα από ηφαιστειακή έκρηξη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ισλανδία: Τρομερές εικόνες από drone που καταγράφει την λάβα από ηφαιστειακή έκρηξη (vid)
Επόμενο άρθρο Η βάση από το Περιστέρι και η ουσία στην επίθεση
Η βάση από το Περιστέρι και η ουσία στην επίθεση

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News