Η Ρεάλ επιμένει για την παραμονή του Χεζόνια

από AllAboutARIS

Εντείνονται τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την πλευρά του Μάριο Χεζόνια για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Ο Κροάτης σέντερ που συνομιλεί με τη διοίκηση της «βασίλισσας» το τελευταίο διάστημα έδειχνε σαν να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να καθυστερήσει την απόφαση του.

Φαίνεται ωστόσο, πως αποτελεί βασικό πυλώνα στο σχεδιασμό της ομάδας γι’ αυτό και επιμένουν πολύ προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει το νέο συμβόλαιο.

Άλλωστε, μετά την παραμονή του Έντι Ταβάρες με το εντυπωσιακό πενταετές συμβόλαιο των 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως (μεικτές αποδοχές) θέλουν να προχωρήσουν στην επόμενη μεταγραφική κίνηση με τον Μάριο Χεζόνια να αποτελεί την προτεραιότητα.

Για τον Κροάτη φόργουορντ έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες, αλλά φαίνεται πως η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο.

Η πλευρά του παίκτη έχει αντιληφθεί πως αποτελεί σημαντικό κομμάτι στον σχεδιασμό και της επόμενης ημέρας στον οποίο βρίσκεται ακόμη ο Λορένζο Μπράουν και η προσέγγιση της διοίκησης δείχνει και το πόσο θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Άλλωστε, η νέα σεζόν θα είναι δύσκολη, δεδομένου ότι θα υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ και όλα θα καθοριστούν από το φινάλε της σεζόν.

Εφόσον η Ρεάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Τσους Ματέο στην άκρη του πάγκου θα προχωρήσει στις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις ώστε να επιστρέψει η «βασίλισσα» πιο δυνατή.

Γι’ αυτό θέλει να διατηρήσει αναλλλοίωτο τον βασικό κορμό και τη νέα χρονιά και η παραμονή του Μάριο Χεζόνια μοιάζει με ένα στοίχημα για τη διοίκηση των Μαδριλένων.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα