Η Χάποελ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπάνκστον

Μετά τον ΑΡΗΣ Midea και η Χάποελ Μπερ Σεβά ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο ομάδων για την παραχώρηση του Κρις Μπάνκστον. Όπως αναφέρει ο σύλλογος από το Ισραήλ, κατόπιν επιθυμίας του παίκτη λόγω της κατάστασης στη χώρα, ο Αμερικανός δίνεται δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης για τον δανεισμό του Κρις Μπάνκστον για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Μπάνκστον, ο οποίος υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον σύλλογο, ζήτησε να φύγει δανεικός λόγω της κατάστασης ασφαλείας στο Ισραήλ.

Δήλωση σοκ από Υπουργό της Γαλλίας: «Ο Μπενζεμά έχει σχέσεις με τρομοκράτες»! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Δήλωση σοκ από Υπουργό της Γαλλίας: «Ο Μπενζεμά έχει σχέσεις με τρομοκράτες»! (vid)
Επόμενο άρθρο Όλη η σταυροδοσία στους 14 Δήμους της Θεσσαλονίκης
Όλη η σταυροδοσία στους 14 Δήμους της Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News