Η χρονιά σταθεροποίησης του Νετζήπογλου και το συμβόλαιο τριών ετών

από Γιώργος Γκάτος

Πέρα από την εξέλιξη, το πιο σημαντικό για έναν αθλητή στα πρώτα επαγγελματικά βήματα της καριέρας του είναι η σταθεροποίηση.

Και ο Όμηρος Νετζήπογλου φαίνεται πως στα δύο αυτά χρόνια υπό τον Γιάννη Καστρίτη και με ευδιάκριτο ρόλο, κατάφερε να σταθεροποιήσει τον χρόνο συμμετοχής του αλλά και τα νούμερα του.

Η στατιστική απεικόνιση της σεζόν 2021-22:

Η στατιστική απεικόνιση της σεζόν 2022-23:

Το γεγονός ότι αποτέλεσε κομμάτι του ουσιαστικού κορμού τόσο πέρσι, όσο και φέτος, αλλά και το ότι είναι ένας αθλητής με προοπτική, οδήγησε τον ΑΡΗ στο να του προτείνει νέο συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών. Φέτος μάλιστα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για τον ίδιο, αφού υπήρχαν περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Ο 20χρονος γκαρντ θα κληθεί να αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του -καθώς ζήτησε μερικές μέρες διορία, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Είναι σαφές ότι οι “Κιτρινόμαυροι” και ο Γιάννης Καστρίτης, θέλουν να διατηρήσουν και να εξελίξουν τον Όμηρο Νετζήπογλου, κάτι που θα τους βοηθήσει και για τα επόμενα χρόνια με τον ΑΡΗ να προσπαθεί να χτίσει έναν αγωνιστικό κορμό.

Φωτογραφία: Motion Team

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X