Η Interwetten, Χρυσός Χορηγός του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour

από Haris Mol

Ηράκλειο, Πρέβεζα, Πειραιάς, Βάρκιζα. 4 σταθμοί, μια μεγάλη διοργάνωση. Και επειδή οι μεγάλες διοργανώσεις…θέλουν μεγάλους συμπαίκτες, η Interwetten, Χρυσός Χορηγός του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour, δίνει πάσα και συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της στον ελληνικό αθλητισμό.

Η αυλαία του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour άνοιξε την περασμένη Παρασκευή με το υπέροχο Ηράκλειο να καλωσορίζει θερμά τη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Σειρά έχει πάρει ήδη η Πρέβεζα, όπου μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 26 Αυγούστου, η προβλήτα του λιμανιού θα είναι μπασκετική αρένα. Θα ακολουθήσουν τα προκριματικά του Πειραιά, 27-29 Αυγούστου και ο τελικός στο ίδιο σημείο, στις 30 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Η αυλαία θα πέσει στη σκηνή της κεντρικής πλατείας της Βάρκιζας, με το All Star Game στις 3-5 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα υπάρξουν πολλοί συναρπαστικοί και ελκυστικοί διαγωνισμοί με πλούσια έπαθλα για τους συμμετέχοντες καθώς και βραβεύσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να αντλήσετε τόσο από τα social media της Interwetten.gr όσο και από τα αντίστοιχα της διοργάνωσης.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X