Θέλει να τελειώσει εντός της εβδομάδας με τις υποχρεώσεις του – Τα επόμενα βήματα

από Γιώργος Γκάτος

Μετά την στασιμότητα που επικράτησε σε θέματα πληρωμών όλο αυτό το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως πλέον οι “Κιτρινόμαυροι” φορτσάρουν για να κλείσουν μια και καλή την προηγούμενη σεζόν.

Μετά το “εκρηκτικό” Διοικητικό Συμβούλιο που κράτησε περίπου 6 ώρες και οι ομάδες καταψήφισαν την αρνητική εισήγηση της επιτροπής, ο ΑΡΗΣ πήρε μια μικρή ανάσα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε.

Μετά τη “νίκη” που πέτυχαν στο Δ.Σ., πλέον επιθυμούν να τελειώσουν με όλες τις υποθέσεις διακανονισμών εντός της εβδομάδας, δίχως να χρειαστεί να φτάσουμε στις 30 του μήνα, όταν και λήγει η νέα προθεσμία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τα τρέχοντα στενά οικονομικά περιθώρια της ομάδας, παρατηρείται κινητικότητα στις υποθέσεις παικτών και μελών του σταφ, έτσι ώστε να πέσουν οι απαιτούμενες υπογραφές.

Το ένα θέμα φέρνει το άλλο, αφού στην άλλη άκρη του ακουστικού περιμένει και ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος ενημερώνεται και πολύ σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Οι δύο πλευρές δεν έκρυψαν ποτέ ότι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, όμως όλα αυτά πρέπει να τεθούν… επί τάπητος, με αριθμούς και πλάνο.

Μέσα σε αυτό το πλάνο, πάντα υπάρχει στην άκρη του μυαλού των ιθυνόντων της ομάδας, και η συμμετοχή στο Basketball Champions League με πολλούς αστερίσκους.

Αρχικά με γνώμονα ότι δεν θα επηρεάσει την οικονομική εξυγίανση της ομάδας και κατά δεύτερον ότι θα πάρει μέρος απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για όλα αυτά τα ανοιχτά ζητήματα, αφού ο ΑΡΗΣ δείχνει ότι κινείται με ρυθμό που θέλει να “κλείσει” οποιαδήποτε εκκρεμότητα μπορεί.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X