Θύμα έκπληξης η Μονακό με το Στρασβούργο

από AllAboutARIS

Χαστούκι στην  Μονακό έδωσε το Στρασβούργο με 100-87 κόντρα στην Μονακό για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς στον πρώτο γύρο των playoffs της Γαλλίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ήταν το αδιαπραγμάτευτο αουτσάιντερ του αγώνα, όμως πάτησαν πάνω στην σιγουριά των Μονεγάσκων και με μία εξαιρετική επιθετική παρουσία… σώπασε το κοινό. Ο Τζον Ρόμπερσον σημείωσε 20 πόντους και ήταν ο πρωταγωνιστής για το Στρασβούργο, άλλους 17 πρόσθεσε ο Γιάννις Μορίν και παράλληλα σκόραρε 16 ο Αμινέ Νουά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άλφα Ντιαλό κατέγραψε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Πάρις Λι σημείωσε 17 πόντους, ο Λέο Βέστερμαν έγραψε 12 πόντους και μοίρασε 6 τελικές πάσες.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Πο-Ορτέζ διέπραξε την έκπληξη και νίκησε την Μετροπολιτάνς με 94-77 και απέκτησε το πλεονέκτημα σε μία σειρά που για πολλούς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μπροστάστρης για τους νικητές ήταν ο Τζάστιν Μπίμπινς με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και άλλους 17 συμπλήρωσε ο Γκρεγκόρ Χρόβατς. Από την άλλη πλευρά, ο Μίραλεμ Χαλίνοβιτς σημείωσε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ σε ένα δυνατό νταμπλ-νταμπλ.

Προτεινόμενα Άρθρα