«Ισπανός» ο Λορέντζο Μπράουν για το Ευρωμπάσκετ

από AllAboutARIS

Η Ισπανία θέλει να κάνει μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της εθνικής ομάδας, ενόψει του Eurobasket 2022 που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, όπως αποκαλύπτει η «AS».

Συγκεκριμένα το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δουλεύει σκληρά τις τελευταίες μέρες για την έκδοση διαβατηρίου στον 31χρονο πόιντ γκαρντ, Λορέντζο Μπράουν για να τον έχει διαθέσιμο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό προέκυψε, εξαιτίας των σημαντικών απουσιών που έχει η εθνική Ισπανίας στην συγκεκριμένη θέση, όπως αυτή του Ρίκι Ρούμπιο και του Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ωστόσο για να συμβεί αυτό η Ισπανική Ομοσπονδία, πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη, καθώς οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και τα περιθώρια στενά.

Ο Λορέντζο Μπράουν αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, ουδέποτε όμως έχει φορέσει τη φανέλα ισπανικής ομάδας. Συγκεκριμένα, έχει περάσει από τον Ερυθρό Αστέρα (2019-’20) και τη Φενέρμπαχτσε (2020-’21), ενώ φέτος βρέθηκε στην Ούνικς Καζάν με την οποία είχε 13.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέχρι την αποχώρηση των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X