Κάζο για Εφές, ηττήθηκε από την αδιάφορη Άλμπα

από AllAboutARIS

Ήττα-σοκ με 95-93 υπέστη στο Βερολίνο από την αδιάφορη βαθμολογικά Άλμπα η Εφές, μένοντας μακριά από την πρώτη οκτάδα της φετινής Ευρωλίγκας!
Οι πρωταθλητές Ευρώπης χρειαζόντουσαν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τα playoffs, αλλά βρήκαν απέναντί τους μία ψυχωμένη Άλμπα, η οποία πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, προηγήθηκε μέχρι και με διαφορά 19 πόντων στα μέσα της τρίτης περιόδου και τελικά πανηγύρισε τη νίκη χάρη στο follow κάρφωμα του Σίκμα, 1.3’’ πριν το φινάλε!
Έτσι, η Εφές ηττήθηκε για 16η φορά στη φετινή διοργάνωση (14-16) και έμεινε κολλημένη στην 11η θέση της βαθμολογίας, μία νίκη μακριά από τα playoffs και με τα περιθώρια πρόκρισης στα playoffs να στενεύουν πολύ επικίνδυνα. Από την άλλη, η Άλμπα ανέβηκε στο 9-21, πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας στο γερμανικό ντέρμπι με την Μπάγερν.
Κορυφαίοι για τους νικητές οι Σμιθ (25π, 7/10 τρίποντα), Λο (16π.) και Σίκμα (9π, 8 ασίστ), ενώ για την Εφές ξεχώρισαν Μίτσιτς (30π. Με 4/7 τρίποντα), Κλάιμπερν (19π, 6 ριμπ.) και Ζίζιτς (13π, 6 ριμπ.).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X