Κάουαν και Τζούστον, υπερδιπλασίασαν τα συμβόλαια τους

από Γιώργος Γκάτος

Τόσο ο Άντονι Κάουαν, όσο και ο Σακούρ Τζούστον, θα συνεχίσουν τη καριέρα τους στην Ελλάδα, αλλά όχι με τη φανέλα του ΑΡΗ. Αμφότεροι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σεζόν και αμφότεροι είδαν τα συμβόλαια τους να… εκτοξεύονται.

Στην περίπτωση του Άντονι Κάουαν, υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΑΡΗ μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπου και του προτάθηκε το καλύτερο συμβόλαιο που θα δώσει η ομάδα τη νέα σεζόν, ήτοι το περσινό συμβόλαιο του Ολιβιέ Χάνλαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε έναν εξαψήφιο αριθμό δολαρίων ανά έτος, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Προμηθέα.

Στην περίπτωση του Σακούρ Τζούστον, ο οποίος είχε πιο χαμηλό συμβόλαιο από τον Αμερικανό γκαρντ, το Περιστέρι κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε το ρόστερ του, συμπεριλαμβάνοντας τον Αμερικανό φόργουορντ και δίνοντας του ένα ποσό που άγγιξε (αν δεν έπιασε) εξαψήφιο αριθμό. Το συμβόλαιο του με τον ΑΡΗ, ήταν κάτω από 40 χιλιάδες δολάρια.

Συνεπώς, ο ΑΡΗΣ είχε ταβάνι στο τι μπορούσε να προτείνει στον κάθε παίκτη και δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία να… ξεπεράσει το πάπλωμα του.

Προτεινόμενα Άρθρα