Κίνδυνος αναβολής του Προμηθέας Πατρών-ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Προμηθέας και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να δώσουνε ραντεβού στο ΔΑΚ Τόφαλος το προσεχές Σάββατο (18/3, 19:15) για την 19η αγωνιστική της Basket League. Ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναβληθεί κάτι που έχει να κάνει με το αν θα υπάρξει απεργία στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα αν η ομάδα της Πάτρας μπορέσει να επιστρέψει από το Λονδίνο.

Ο Προμηθέας βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας εκεί όπου αύριο Τετάρτη (15/3, 21:30) είναι να αντιμετωπίσει τους Λάιονς για την 16η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Eurocup. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο το Νίκο Γκίκα που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από διάστρεμα και για αυτό δεν ακολούθησε την αποστολή.

Η ομάδα της Πάτρας είναι να επιστρέψει την Πέμπτη (16/3) στην Αθήνα και από εκεί οδικώς για την πόλη της όπως κάθε φορά από τα ευρωπαϊκά της ταξίδα στη φετινή της πορεία στο Eurocup. Η 24ωρη όμως πανελλαδική απεργία που είναι προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα θέτει σε κίνδυνο την επιστροφή της που στην περίπτωση αυτή θα μετατεθεί για την επομένη. Για την Παρασκευή (17/3) που είναι και η παραμονή του τζάμπολ με την ΑΕΚ.

Για αυτό και στον Προμηθέα σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο στην περίπτωση αυτή να ζητήσουνε αναβολή του παιχνιδιού τους με την «Ένωση» για άλλη μέρα. Δύσκολα η μετάθεση ωστόσο να πάει για μία μέρα μετά αφού η ομάδα του Ηλία Καντζούρη την επόμενη Τρίτη (21/3) θα υποδέχεται την Μάλαγα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της φάσης των 16 του Basketball Champions League.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X