Καββαδάς: “Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα”

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Καββαδάς επιστρέφει σε… γνώριμα λημέρια. Φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ τη σεζόν 2016-17 και πέντε χρόνια μετά επιστρέφει ως αμφιτρύωνας στο «Nick Galis Hall».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Για μένα είναι ένα γνώριμο περιβάλλον, έχω ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας και είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσει η χρονιά και να κάνουμε μία πορεία η οποία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, τόσο της διοίκησης, όσο και του κόσμου της», τονίζει ο διεθνής σέντερ μιλώντας στο arisbc.gr και συμπληρώνει:

«Δε χρειάζεται να ξαναπώ για την ιστορία και το βάρος της φανέλας του ΑΡΗ. Γνωρίζουμε το μέγεθος της ομάδας στην οποία βρισκόμαστε κι αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να πετύχουμε κάτι καλό».

Ο 31χρονος σέντερ έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα η οποία πέρυσι έκανε ένα βήμα προς τα πάνω. Και δίνει το στίγμα της προσπάθειας που θα γίνει.

«Ο ΑΡΗΣ πέρυσι πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία, παρά το γεγονός ότι είχε το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Παρουσίασε ένα πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό πρόσωπο κι αυτός είναι ο στόχος μας και για τη σεζόν που έρχεται. Με χαμηλούς τόνους και πολλή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε και φέτος ένα σύνολο το οποίο θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να φεύγουν από το γήπεδο «γεμάτοι» και να γνωρίζουν ότι η ομάδα τα έδωσε όλα στο παρκέ».

Μετά τον Αρκαδικό του 2015-16 και τον Ηρακλή του 2019-20, ο Βασίλης Καββαδάς θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιάννη Καστρίτη.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ για ακόμα μία φορά με τον Γιάννη Καστρίτη. Θα είναι η 3η συνύπαρξή μας στην ίδια ομάδα, ξέρουμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι θα έχουμε μία συνεργασία η οποία πάνω απ’ όλα θα βοηθήσει την ομάδα. Ο κόουτς έβαλε τη σφραγίδα του στην περσινή πορεία του ΑΡΗ», επισημαίνει.

Καταλήγοντας, στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΡΗ.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του ΑΡΗ είναι να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες του».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X