ΚΑΕ ΑΡΗΣ: “Εξοφλήθηκε ο Μαρμπλ, οριστική διευθέτηση με Σανικίτζε”

από AllAboutARIS

Όλο και πιο ευχάριστα είναι τα νέα από την άρση των ban της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Και αυτό γιατί οι “Κιτρινόμαυροι” ενημέρωσαν πως η υπόθεση του Ντέβιν Μαρμπλ παύει να υφίσταται ολοκληρωτικά, μετά από οριστική εξόφληση.

Παράλληλα, οριστική διευθέτηση υπάρχει και στη περίπτωση του Βίκτορ Σανικίτζε. Το ίδιο είχε πράξει η ΚΑΕ και με την υπόθεση του Μάικλ Τζένκινς.

Οι περιπτώσεις των Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους αφορούν μικρότερα ποσά, τα οποία έχουν διευθετηθεί.

Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός πως η FIBA δεν χρειάστηκε να μεσολαβήσει σε καμία από τις τέσσερις υποθέσεις. Τις παραπάνω υποθέσεις επιμελήθηκαν οι νομικοί, Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γκούγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X