«Καρφί» Ίρβινγκ προς Χάρντεν: «Φέτος δεν υπάρχουν ίντριγκες στα αποδυτήρια»

από AllAboutARIS

«Μύδρους» εξαπέλυσε κατά του Τζέιμς Χάρντεν ο Κάιρι Ίρβινγκ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό μέσο. Συγκεκριμένα, ο άσος των Νετς αναφέρθηκε στο πως την φετινή σεζόν στα αποδυτήρια της ομάδας δεν υπάρχουν ίντριγκες και ότι τα προβλήματα (όπως ο τραυματισμός του Ντουράντ) αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη ευκολία.
«Φέτος δεν υπάρχουν ίντριγκες στα αποδυτήρια, το γεγονός αυτό είναι πολύ θετικό. Επίσης, βοηθάει το ότι είμαι και εγώ παρών σε σχέση με πέρσι που λόγω της κατάστασης μου με το εμβόλιο ήμουν μια μέσα μια έξω», τόνισε ο πρωταθλητής του 2016 με τους Καβαλίερς.

 

Η αλήθεια είναι πως οι Νετς την φετινή σεζόν φαίνεται να είναι πιο δεμένη σαν ομάδα, αφού έχουν ρεκόρ 27-15 και κατέχουν την δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Ωστόσο, ο Χάρντεν δεν ήταν ο μόνος που ευθυνόταν για το κακό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Μπρούκλιν πέρσι. Όπως δήλωσε και ο «Uncle Drew» λόγω της απόφασης του να μην εμβολιαστεί, εκτός το ότι στα μισά παιχνίδια δεν έδινε το παρόν αλλά ήταν συνέχεια και στην επικαιρότητα για σχόλια που έκανε πάνω στο θέμα αυτό.
Τέλος, η ανταλλαγή του «μούσια» στην Φιλαδέλφεια φαίνεται να έχει λειτουργήσει θετικά και για τις δύο ομάδες, διότι βρίσκονται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα