Καστρίτης: «Βγάζω το… καπέλο στα παιδιά, είχαμε τρομερά προβλήματα» (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε τα μπράβο στους παίκτες του μιας και έκανε λόγο για υπερπροσπάθεια προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ξέρουμε όλοι πως μέχρι και το τελευταίο σουτ της κανονικής περιόδου είχαμε τις πιθανότητες να τερματίσουμε πιο ψηλά. Δεν έγινε όμως αυτό και υπήρχε απογοήτευση, δεν μπορέσαμε λόγω του νεαρού της ηλικίας να το διαχειριστούμε καλά. Ο Παναθηναικός έδειξε πως προετοιμάζεται για τους τελικούς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ομάδα μας.

Μπράβο στα παιδιά καθώς παρά την στεναχώρια τους για την τελική μας θέση, είχαν να αντιμετωπίσουν και θέματα τραυματισμών. Ο Κέλι «έχασε» την μητέρα του και προς τιμήν του έμεινε παρότι ήταν να φύγει. Θα τους βγάλω το καπέλο ανεξαρτήτου αποτελέσματος, γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι προβλήματα έπρεπε να ξεπεράσουμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε όσο μπορούμε για τον επόμενο αγώνα.

Για το παιχνίδι της Τρίτης είπε: «Είναι φυσιολογικό να βγάλουμε αντίδραση, αυτός είναι ο χαρακτήρας μας. Με όσες δυνάμεις έχουμε θα μαζευτούμε να αγωνιστούμε για το καλύτερο μπροστά στον κόσμο μας και να χειροκροτήσει την προσπάθεια μας».

Προτεινόμενα Άρθρα