Καστρίτης: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και τους παίκτες για την αυταπάρνηση» (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Στην αρχή ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε: «Πολλά μπράβο στους παίκτες μας που έδειξαν αυταπάρνηση, ειδικά στην άμυνα για να κερδίσουμε. Αυτό μας αρέσει και αυτό θέλουμε να βλέπουμε. Ευχαριστώ και στον κόσμο που παρά τον αγώνα του ποδοσφαίρου ήρθε και μας στήριξε. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκε» ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στις απώλειες των Δημήτρη Καρβέλα και Βάσω Μπεσκάκη δίνοντας τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες του, ενώ τους αφιέρωσε την νίκη λέγοντας: «Ήταν δύο άνθρωποι κοσμήματα για το ελληνικό μπάσκετ».

Αρχικά για την απόφαση όσον αφορά τον ξένο που θα αφήσει εκτός ρόστερ: «Δεν μπορούμε να παίξουμε και με τους επτά. Μετά τον Ηρακλή συζητήσαμε πάλι το θέμα, όταν έρθει η ώρα θα το σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε. Με ρωτάνε πολλοί, ακόμα και τώρα δεν έχει η ώρα. Αν δεν δούμε τον Χάνλαν να είναι πανέτοιμος στο 100%, πολύ απλά θα συνεχίσουμε ως έχουμε. Φέτος έχουμε και πολλές ατυχίες, κάτι μπορεί να προκύψει. Θα εκτιμήσουμε πρώτα την κατάσταση του Χάνλαν και μετά θα αποφασίσουμε» και πρόσθεσε: «Έχω πει από την αρχή της χρονιάς πως ήμαστε τυχεροί για τα παιδιά που έχουμε, εξαιρετικούς χαρακτήρες. Όλοι δίνουν το καλύτερο εαυτό τους, αλλά θα πρέπει να πάρουμε την δύσκολη απόφαση»

Για τον Πουλιανίτη είπε: «Δεν μου αρέσουν οι αναφορές σε παίκτες, αλλά ο Πουλιανίτης και σήμερα έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, ούτε ήταν με Ηρακλή. Αλλά έδειξε κι αυτός αυταπάρνηση όπως όλοι οι παίκτες. Έχουν καταλάβει που βρίσκονται και τα δίνουν όλα στο παρκέ. Έτσι είναι ο Στέλιος, έτσι και οι υπόλοιποι παίκτες».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό τώρα γνωρίζω πως άπαντες θα μιλάνε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όλοι το περιμένουν, οι φίλαθλοι, η πόλη. Θα βοηθήσουμε τους παίκτες να προσαρμοστούν για το παιχνίδι, θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για την νίκη».

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα