Καστρίτης: “Θέλουμε να αλλάξουμε την προσέγγιση μας – Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο την Τρίτη”

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός, στάθηκε αρχικά στο παιχνίδι αλλά και στην εβδομάδα που προηγήθηκε:

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και τον τρόπο που μπήκε στο παιχνίδι. Ήθελε να επιβάλει τους δικούς του κανόνες από την αρχή. Εμείς όσο και αν είχαμε προσπαθήσει να προετοιμαστούμε, δεν καταφέραμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Ξεκινώντας από το πρώτο δεκάλεπτο, που μείναμε πίσω με 34-13 και ήδη το παιχνίδι έχει αρχίσει και κλείνει.

Είναι μια ήττα που φαίνεται να έχουμε χάσει με 30 πόντους και εύκολα. Θέλω να πω για πολλοστή φορά, ότι βγάζω το καπέλο στα παιδιά μας. Η βδομάδα που ακολούθησε μετά την ήττα στην Πάτρα (αλλά και με τον τρόπο που ήρθε), δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμη για νέους αθλητές. Πέσαμε όλοι ψυχολογικά. Θέλαμε όλοι, ήθελαν τα παιδιά πάνω απ’ όλα να τελειώσουν όσο καλύτερα γίνεται το πρωτάθλημα. Φτάσαμε ένα σουτ απόσταση από το να τα καταφέρουμε.

Φτάσαμε σε σημείο η 7η θέση να μας στεναχωρεί φέτος. Είχαμε τραυματισμούς μέσα στη βδομάδα. Δεν προπονηθήκαμε όπως θέλαμε. Ο Τζέιμς Κέλι έχασε τη μητέρα του, ήταν να αποχωρήσει αλλά αποφάσισε να μείνει και να στηρίξει τους συμπαίκτες του. Ένα ακόμα δείγμα το πόσο όλοι σκεφτόμαστε τις σχέσεις στα αποδυτήρια.

Εγώ έχω πολλές δικαιολογίες και ουσιαστική εξήγηση, αλλά δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο. Θα ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε, μια μέρα είναι και την Τρίτη θεωρώ ότι θα δείξουμε πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, όπως είμαστε κάθε φορά στο γήπεδο μας. Εύχομαι, ελπίζω και καλώ τον κόσμο μας να γεμίσει το Παλέ και να χειροκροτήσει την προσπάθεια αυτών των παιδιών.”

Για το τι θέλει να αλλάξει στο αγωνιστικό κομμάτι:

“Δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Είναι τέλη Μαϊου και είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Είμαστε 10 μήνες στο γήπεδο, με περίπου 6 προετοιμασίες λόγω Εθνικών, διακοπών και κορωνοϊού. Δεν είναι εύκολο να είναι ταγμένοι και συγκεντρωμένοι όλοι. Γενικά, πόσο μάλλον όταν έχεις μια μέρα. Οι προπονήσεις μας δεν ήταν όπως θέλαμε, χωρίς να φταίει κάποιος γι’αυτό. Είναι όλοι κουρασμένοι, γιατί έχουμε ένα πολύ περιορισμένο ρόστερ. Αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε., είναι η προσέγγιση μας στο παιχνίδι. Να δείξουμε μεγαλύτερη μαχητικότητα και διάθεση.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X