Καστρίτης: «Ο Γκάλης έμπνευση για τα νέα παιδιά, ανατριχιαστικό αυτό που ζήσαμε»

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την νίκη επί του Προμηθέα αλλά και την τελέτη για τον 22ο τίτλο με την παρουσία του Νίκου Γκάλη. Ο προπονητής του ΑΡΗ είπε αρχικά: «Ήταν ένα σπουδαίο ματς. Πραγματικά, τα παιδιά δικαιούνται την αποθέωση. Υπήρξαν προπονήσεις με 7-8 παίκτες μέσα στη σεζόν. Για μια ομάδα που είναι εκτός στόχων, δεν είναι εύκολο να κάνουν αυτό που έκαναν. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, εύχομαι ο Άρης να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, θα προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ με τον καλύτερο τρόπο. Το λέω, αυτό, με αφορμή τον 22ο τίτλο. Βλέπουμε πόση δυναμική έχει ο ΑΡΗΣ!» και συμπλήρωσε: «Τα λόγια έχουν στερέψει για αυτά τα παιδιά. Έδειξαν ότι θέλουν να παλέψουν και να καταθέσουν την καρδιά τους. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έδειξαν μεγάλη θέληση και η αυταπάρνηση.

Τελειώσαμε την κανονική περίοδο στο 11-11. Όλη η ομάδα, το σταφ ήμασταν μια γροθιά και κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Τώρα κοιτάμε τον Ολυμπιακό, θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Συγχαρητήρια για την τιμητική εκδήλωση με τον 22ο τίτλο και στους ανθρώπους αυτούς που άναψαν την σπίθα.

Είναι ανατριχιαστικό αυτό που νιώθουμε όταν βλέπουμε τον Νίκο Γκάλη. Τα λέει όλα η αποθέωση που γνώρισε στο γήπεδο. Είμαστε τυχεροί που τα ζούμε όλα αυτά. Μακάρι να είναι έμπνευση και για τα νέα παιδιά».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X