Καστρίτης: «Τα παιδιά παίζουν με ρίσκο την υγεία τους αλλά δικαιώνονται, ευχαριστώ τον κόσμο» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, το κλίμα παρέας που υπάρχει αλλά και στην βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΡΗ: «Το ματς με τον Ιωνικό είχαμε πει τότε ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας. Σήμερα η νίκη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί τα προβλήματα μας ήταν περισσότερα. Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν προπονείται ο Ουίλιαμς, επίσης και ο Χάνλαν δεν προπονήθηκε καθόλου όλη την εβδομάδα, έσφιξε τα δόντια. Δέχτηκε μια γονατιά στη Ρόδο, ήταν δυνατό το χτύπημα και δεν μπορούσε να λειτουργήσει όπως ήθελε. Πολλά παιδιά παίζουν με ρίσκο την υγεία τους. Βάζουν καρδιά, είναι πραγματική παρέα, όσα προβλήματα και να έχουν είναι εδώ, όταν έρχεται η ώρα του αγώνα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και προπονούνται σκληρά κάθε μέρα και όταν έρχεται η ώρα του αγώνα δικαιώνονται. Να έχουμε υγεία, να το ζήσουμε, να το ευχαριστηθούμε, κάθε μέρα στην προπόνηση και στον αγώνα. Τεράστια ώθηση πήραμε από τον κόσμο. Το πήραμε ξεκάθαρα στο ενεργειακό κομμάτι, ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε πολύ».

Επίσης πρόσθεσε: «Η νίκη πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ σημαντική, όλες οι νίκες μας και οι επτά, κρύβουν μία μικρή… ιστορία από πίσω και συνεχίζουμε» και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να ξεχωρίζω Έλληνες ή ξένους. Ήταν σημαντική η βοήθεια τους, όλοι… βάζουν πλάτη ο ένας για τον άλλο. Η ομάδα είναι μία παρέα και το δείχνει σε κάθε προπόνηση».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X